zwangerschap header fotografie.jpg
Zwanger zijn is een van de mooiste dingen die er zijn, tenminste zo heb ik dat ervaren toen ik zelf zwanger was, en nee in het begin voelde ik mij totaal niet lekker maar toen die eerste maanden van misselijkheid en moeheid voorbij waren voelde ik mij heerlijk.. Er is ook iets wat alleen zwangere vrouwen hebben en dat is een speciale glow...Natuurlijk zal je je niet altijd op je mooist voelen, je wordt dikker en soms niet alleen je buik, maar toch er groeit iets heel moois in je en wat is er wonderlijker dan dat... Graag leg ik deze periode voor jou vast op een speciale manier zodat je altijd nog eens terug kan kijken van hoe het was, en natuurlijk wil je kindje ook zien hoe mooi mama zwanger was van haar of hem..
Ik ben van mening dat tijdens mijn sessies alleen met de meest luxueuze jurken gewerkt moet worden en ben dan ook in het bezit van een grote collectie Mii-estilo jurken voor zowel alleen mama maar ook zeker als sets voor moeder en dochter Alle jurken en kleding die gedragen zijn tijdens de zwangerschap sessie die je hier op de website ziet zijn bij mij te leen, hiermee neem ik een last van je schouders af en hoef je totaal niet na te denken over mooie kleding voor jou zwangerschaps sessie.
Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om in je eigen kleding op de foto te gaan, daar laat ik je totaal vrij in..
Ik bied 3 verschillende soorten zwangerschaps sessies aan
-In de studio
-Op locatie
-Bij jou thuis met eventueel een milkbath
De studio sessie is het gehele jaar mogelijk.
De locatie sessie doe ik als het mooi weer is, in het voorjaar, zomer en herfst of als er een pak sneeuw ligt.
Voor een sessie bij jou thuis is het wel handig als je in het bezit ben van een licht en opgeruimd huis.
Als je in het bezit bent van een bad kunnen we afsluiten met een Milkbath, ik vind dit zelf een prachtige vorm van fotografie (de kosten van bloemen en melk reken ik door aan de klant en komen bovenop de sessie prijs)
Een zwangerschaps sessie kan ik maken vanaf week 30 tot 36 maar dit ligt ook wel een beetje per dame verschillend, de een laat meteen een grote buik zien terwijl de ander daar wat langer op moet wachten.
Ook wil het nog wel eens schelen of het een eerste kindje betreft of dat je al eerder zwanger bent geweest.
We kijken dus samen even wat het beste voor jou uitkomt...
Neem in ieder geval tijdig contact met mij op want plaatsen zijn beperkt en het zou zonde zijn als ik je teleur moet stellen
Op het moment dat je besluit om een zwangerschap sessie bij mij te boeken stuur ik je per mail het intake formulier toe hierdoor weet ik precies wat je wensen zijn en kunnen we straks de sessie vlekkeloos laten verlopen.
Het contract en het magazine worden per post naar je verstuurd
De factuur ontvang je na de intake en er dient 50% van de sessie prijs aanbetaald te worden binnen 7 dagen na het ontvangen hiervan.
Daarna is je plekje in mijn agenda voor jou gereserveerd.