top of page
zwangerschap header fotografie.jpg
Zwanger zijn is een van de mooiste dingen die er zijn, tenminste zo heb ik dat ervaren toen ik zelf zwanger was, en nee in het begin voelde ik mij totaal niet lekker maar toen die eerste maanden van misselijkheid en moeheid voorbij waren voelde ik mij heerlijk.. Er is ook iets wat alleen zwangere vrouwen hebben en dat is een speciale glow...Natuurlijk zal je je niet altijd op je mooist voelen, je wordt dikker en soms niet alleen je buik, maar toch er groeit iets heel moois in je en wat is er wonderlijker dan dat... Graag leg ik deze periode voor jou vast op een speciale manier zodat je altijd nog eens terug kan kijken op hoe het was, en natuurlijk wil je kindje ook zien hoe mooi mama zwanger was van haar of hem..

Ik ben van mening dat tijdens mijn sessies alleen met de meest luxueuze jurken gewerkt moet worden en ben dan ook in het bezit van een grote collectie Mii-estilo jurken voor zowel alleen mama maar ook zeker als sets voor moeder en dochter Alle jurken en kleding die gedragen zijn tijdens de zwangerschap sessie die je hier op de website ziet zijn bij mij te leen, hiermee neem ik een last van je schouders af en hoef je totaal niet na te denken over mooie kleding voor jou zwangerschaps sessie.
Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om in je eigen kleding op de foto te gaan, daar laat ik je totaal vrij in..

Ik bied 2 verschillende soorten zwangerschaps sessies aan
-Studio Glamour
-Studio Minimalistic


Een zwangerschaps sessie kan ik maken vanaf week 32 tot 38 maar dit ligt ook wel een beetje per dame verschillend, de een laat meteen een grote buik zien terwijl de ander daar wat langer op moet wachten.
Ook wil het nog wel eens schelen of het een eerste kindje betreft of dat je al eerder zwanger bent geweest.
We kijken dus samen even wat het beste voor jou uitkomt...
Neem in ieder geval tijdig contact met mij op want plaatsen zijn beperkt en het zou zonde zijn als ik je teleur moet stellen

Op het moment dat je besluit om een zwangerschap sessie bij mij te boeken stuur ik je per mail het contract de intake en de pakket keuze naar je toe. Ook ontvang je van mij nog een magazine waarin de nodige uitleg en tips te vinden zijn. Altijd fijn om even door te kunnen nemen. Maar bij vragen sta ik natuurlijk altijd voor je klaar 
bottom of page