top of page

Algemene Voorwaarden

Een boeking van de fotoshoot geschiedt telefonisch, per email of via het contactformulier op de website www.precious-moments-newborn.com

 

In elke basis sessie zitten 5 foto’s in hoge resolutie inbegrepen.

 

De resultaten van de sessie zijn afhankelijk van u baby of kindje. (Newborn, Sitter en Cakesmash)

 

Ik leg de baby zelf in houdingen neer, belangrijk is dat u zich daarvoor openstelt. (veiligheid gaat altijd boven alles) (newborn)

 

In de sessie werk ik veel met wraps hierdoor voelt uw baby zich geborgen ik werk altijd met een mini luier (deze zijn voorhanden in de studio) (Newborn)

 

U ziet op foto’s geen geslachtsdelen van u baby. Vaak gebruik ik speciale newborn pakjes of wraps een enkele keer is de baby geheel bloot. (Newborn)

U kunt bij mij kiezen uit meer dan 25 Mii-estilo jurken dit zit bij de sessie prijs inbegrepen. (Zwangerschap)

 

U kunt de sessie kosteloos 10 weken voor aanvang sessie afzeggen, als u na die tijd de sessie zonder medische indicatie afzegt dan betaald u 50% van het afgesproken bedrag.

 

Wordt de sessie om medische redenen afgezegd dan wordt het aanbetaalde bedrag omgezet naar een tegoedbon die u op een later tijdstip kan gebruiken voor een andere sessie, u dient hiervan wel aan te tonen dat het inderdaad een medisch geval betreft.

 

Komt u te laat dan gaat dit automatisch van uw geboekte tijd af, vergeet u de afspraak dan zal ik €50,- van uw reeds aanbetaalde bedrag in houden voor mijn tijd en gemaakte reiskosten.

 

Wilt u een sessie in het weekend plaats laten vinden omdat u door de weeks niet kan, dan is dit mogelijk in overleg. Houd er wel rekening mee dat ik een weekend tarief hanteer van €50,- extra, dit komt bovenop het basis tarief.

 

Ik ben niet aansprakelijk voor ongevallen.

 

Maakt u per ongeluk iets stuk, dan zal u aansprakelijkheidsverzekering daar op worden aangesproken.

Op cadeaubonnen geldt dat er geen restitutie wordt gegeven.

 

Het is niet toegestaan zelf foto's te nemen tijdens de sessie, dit geld voor gewone camera's maar ook met een mobiel.

Een uitzondering kan gemaakt worden mits ik dan ook op de foto sta, foto's alleen van het kind of zwangere mama zijn absoluut niet toegestaan.

 

Plaatst u foto’s op social media zoals facebook en er wordt gevraagd wie deze foto’s heeft gemaakt, dan zou ik het zeer op prijs stellen als mijn naam genoemd wordt.

 

Foto’s mogen niet zonder toestemming voor commercieel media gebruikt worden zoals wedstrijd, tijdschrift etc, of worden doorverkocht aan derden.

 

Foto’s mogen niet digitaal nabewerkt worden door u zelf en op social media gezet worden. (let op, dit geld ook voor insta filters)

 

Het is niet toegestaan screenshots te maken van de foto's die in de online galerij aan u getoond worden.

 

Foto’s mogen gebruikt worden voor op een geboortekaartje/uitnodiging

 

Sommige foto’s van de sessie worden gebruikt voor mijn website e.d.

 

Precious Moments Photography is en blijft eigenaar van alle foto’s die zijn gemaakt.

 

 Wenst de klant dat de foto’s niet gebruikt worden ter promotie van de fotograaf, dan kan het portretrecht afgekocht worden voor een eenmalig bedrag van 75 euro. Dit dient voor de fotoshoot bekend te zijn bij Precious Moments Photography.

 

Mocht er door technische problemen iets zijn waardoor de sessie afgezegd moet worden, dan maak ik met u een nieuwe afspraak.

 

Ik ben niet verantwoordelijk voor foto afdrukken en canvasdoeken die u zelf heeft besteld. Ik kan deze voor u bestellen bij een vaklab waarvan de kwaliteit gegarandeerd is.

 

Foto’s worden altijd bewerkt aangeleverd voor de klant in jpeg.

 

De onbewerkte raw bestanden worden niet vrij gegeven, deze zijn eigendom van de fotograaf.

bottom of page