top of page
cakesmash header fotografie.jpg
Wanneer jullie kindje/kindjes bijna 1 jaar worden is het tijd voor een cakesmash sessie...
Want hoe bijzonder is het niet om deze mijlpaal van 1 jaar te vieren met een taartje waar je kindje lekker in mag grijpen en van mag eten.
Het geeft vaak hilarische beelden en het is een belevenis voor het kindje maar ook zeker voor jullie als ouder en mij, ja zeker ik ook want elke cakesmash is anders en geeft altijd zoveel lol.

Het beste boek je de cakesmash rond de 9 maanden en spreken we af rond de 10 a 11 maanden zodat je genoeg tijd hebt om de uitnodigingen op de post te doen. (Let op de uitnodiging wordt alleen geleverd bij het Deluxe pakket)
Ik heb al meerdere settings voorradig en sta altijd open voor nieuwe settings, we bespreken dit van te voren.
Wil je een geheel nieuwe setting die ik nog niet aanbied dan wil ik dit zeker verzorgen mits het op tijd is om nog de spullen te regelen.
Neem zeker een kijkje bij de tarieven om te zien wat er allemaal inbegrepen zit bij een cakesmash sessie.

 
Op het moment dat je besluit om een Cakesmash sessie bij mij te boeken stuur ik je per mail het contract de intake en de pakket keuze naar je toe.

Hieronder vind je nog 2 settings die niet op de website staan maar die wel aangeboden worden, dit zijn settings geweest van kindjes waarvan de foto's niet online mochten.
 

Alpaca Setting

Alpaca cakesmash logo.jpg

Bee Setting

cakesmash bee.jpg
bottom of page