cakesmash header fotografie.jpg
Wanneer jullie kindje/kindjes bijna 1 jaar worden is het tijd voor een cakesmash sessie...
Want hoe bijzonder is het niet om deze mijlpaal van 1 jaar te vieren met een taartje waar je kindje lekker in mag grijpen en eten. Het geeft vaak hilarische beelden en het is een belevenis voor het kindje maar ook zeker voor jullie als ouder en mij, ja zeker ik ook want elke cakesmash is anders en geeft altijd veel lol.
Het beste boek je de cakesmash rond de 9 maanden en spreken we af rond de 10 a 11 maanden zodat je genoeg tijd hebt om de uitnodigingen op de post te doen (ook deze verzorg ik voor jou en zit bij de prijs inbegrepen)
Ik heb al meerdere settings voorradig en sta altijd open voor nieuwe settings, we bespreken dit van te voren.
Wil je een geheel nieuwe setting die ik nog niet aanbied dan wil ik dit zeker verzorgen mits het op tijd is om nog de spullen te regelen.
Neem zeker een kijkje bij de tarieven om te zien wat er allemaal inbegrepen zit bij een cakesmash sessie
Op het moment dat je besluit om een Cakesmash sessie bij mij te boeken stuur ik je per mail het intake formulier toe hierdoor weet ik precies wat je wensen zijn en kunnen we straks de sessie vlekkeloos laten verlopen.
Het contract wordt per mail naar je verstuurd.
De factuur ontvang je na de intake en er dient 50% van de sessie prijs aanbetaald te worden binnen 7 dagen na het ontvangen hiervan.
Daarna is je plekje in mijn agenda voor jou gereserveerd.