top of page
Newborn fotografie, misschien wel de mooiste fotografie die er bestaat, je kindje is net geboren en wat is het niet mooier om dit kleine wonder meteen vast te laten leggen. Want een ding kan ik je vertellen, je kan je later nooit meer voorstellen dat hij of zij zo klein geweest is...En ja het gaat verschrikkelijk snel.. Hoe vaak je dit al gehoord heb waarschijnlijk heel vaak maar het is ook echt zo..

Handig om te weten:
mocht je besluiten om een newborn sessie te boeken probeer dit dan zo snel mogelijk te doen, doordat we niet weten wanneer je precies bevalt moet ik een aantal weken uitplannen om te garanderen dat ik een plekje voor je heb, wat betekend dat ik maar een aantal newborns per periode kan inboeken.
Ik hanteer 2 tijden om een newborn sessie te doen.
Dat is binnen 12 dagen na de geboorte of tussen 4 en 8 weken.
Dan denk je misschien vanaf 4 weken? Ja dat klopt, tijdens corona kwam ik erachter dat baby's en ouders veel relaxter zijn op die leeftijd.
Mijn oudste newborn was zelfs 9 weken, en oh wat is dat een prachtige sessie geworden.
Baby's in die leeftijd fotografeer ik dan ook altijd wakker en slapend zodat je een nog uitgebreidere galerij krijgt.
(en zal ik wat verklappen) de meeste baby's die je in mijn galerij ziet zijn 4 weken of ouder en lijken die groot? Nee hoor helemaal niet.
Waarom laat ik die tussenliggende periode van 12 dagen tot 4 weken met rust? Dat komt door de baby acne die zich vaak in deze tijd ontwikkelt en het zijn de krampjes die juist deze tijd op spelen.Op het moment dat je besluit om een newborn sessie bij mij te boeken stuur ik je per mail  het contract de pakket keuze en het intake formulier toe, door deze laatste in te vullen weet ik precies wat jullie wensen zijn en kunnen we straks de sessie vlekkeloos laten verlopen.
Het uitgebreide magazine waarin je wordt voorbereid op de sessie wordt verstuurd zodra de aanbetaling bij mij binnen is.
Na de aanbetaling is dan ook jou plek in mijn agenda gereserveerd.
Een newborn sessie wordt ten alle tijden om 09:30 ingepland, dit doen we omdat aan het begin van de dag jou newborn nog de minste prikkels heeft gehad, naarmate de dag vordert krijgt jou kindje meer en meer indrukken en wordt hier in de regel onrustiger van.
Houd hier bv rekening mee met papa's die misschien weer aan het werk moeten of broertjes en zusjes die naar school gaan.


   NEWBORN SAFETY:

Oftewel newborn veiligheid, Deze staat bij mij hoog in het vaandel en ik zal altijd met veel voorzichtigheid met jullie kostbare baby omgaan.
Ik heb mij goed ingelezen in de anatomie van een newborn baby en ik zal geen poses forceren.
Je kent ze ook vast wel van die foto's waarbij de newborn zelf het hoofdje omhoog houd, of op zijn eigen handjes leunt.
Sommige poses zijn bij mij ook echt not done en zal ik niet uitvoeren omdat ik het zelf te onnatuurlijk vind.
Zoals de zogenaamde frogy pose.
Ten alle tijden bepaalt jou baby welke poses we doen 
bottom of page