Newborn fotografie, misschien wel de mooiste fotografie die er bestaat, je kindje is net geboren en wat is het niet mooier om dit kleine wonder meteen vast te laten leggen. Want een ding kan ik je vertellen, je kan je later nooit meer voorstellen dat hij of zij zo klein geweest is...En ja het gaat verschrikkelijk snel.. Hoe vaak je dit al gehoord heb waarschijnlijk heel vaak maar het is ook echt zo..En ik kan het weten onze jongste werd geboren met 1890gr en 44 cm en ik ben blij dat ik mooie foto's heb en natuurlijk zijn eerste kleertjes heb om af en toe nog eens terug te kunnen naar dat hele iniminie
Handig om te weten:
mocht je besluiten om een newborn sessie te boeken probeer dit dan zo snel mogelijk te doen, doordat we niet weten wanneer je precies bevalt moet ik een aantal weken uitplannen om te garanderen dat ik een plekje voor je heb, wat betekend dat ik maar een aantal newborns per periode kan inboeken.
Neem na de geboorte zo snel mogelijk contact met mij op, het liefste binnen 3 dagen zo kunnen we de sessie goed plannen. Het liefste plan ik binnen de 14 dagen omdat je kindje dan nog lekker diep slaapt en het nog goed opkrult zoals het dat in de buik ook deed. Natuurlijk ontvang je van mij nog uitgebreide info bij de definitieve boeking.
   NEWBORN SAFETY:
Oftewel newborn veiligheid, Deze staat bij mij hoog in het vaandel en ik zal altijd met veel voorzichtigheid met jullie kostbare baby omgaan.
Ik heb mij goed ingelezen in de anatomie van een newborn baby en ik zal geen poses forceren.
Je kent ze ook vast wel van die foto's waarbij de newborn zelf het hoofdje omhoog houd, of op zijn eigen handjes leunt.
Sommige poses zijn bij mij ook echt not done en zal ik niet uitvoeren omdat ik het zelf te onnatuurlijk vind.
Maar ja sommige zijn ook wel erg schattig en dan vraag ik de ouders om wat hulp. Photoshop is hierbij mijn grootste vriend en ik zal de foto dan zo bewerken dat het niet meer zichtbaar is.
Zie hieronder een voorbeeld foto
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  JULIE BUTLER. Proudly created with Wix.com